Startpagina De interactieve schermen SpeechiTouch

Waarom een touchscreen SpeechiTouch kiezen ?

Tactiel multi-touch

Terwijl de meeste interactieve touchscreens 2 of 4 gelijktijdige aanraakpunten ondersteunen, ondersteunen de touchscreens van SpeechiTouch maximaal 10 gelijktijdige contactpunten, wat ideaal is voor gebruik in het klaslokaal of tijdens een vergadering.

Een gigantisch tactiel Android tablet

Studenten en professionals kunnen met meerderen tegelijk werken op eenzelfde touchscreen. Collaboratief werk wordt zo vereenvoudigd en aangemoedigd. De touchscreens zijn zeer makkelijk te gebruiken, zij beantwoorden de « multi-touch » gebaren (zoals zoomen, verplaatsen...) zoals op een tactiel tablet.

De interactieve schermen SpeechiTouch zijn enkel voorzien van een geïntegreerd Android-systeem, zodat u het kunt gebruiken als een echt gigantisch en verbonden tactiel tablet. Dezelfde soepelheid, hetzelfde gebruiksgemak en de mogelijkheid om applicaties toe te voegen dankzij SpeechiStore.

Touchscreen Speechitouch
Interactief flatscreen

Hoe een interactief scherm kiezen ?

De reeks touchscreens is ontworpen om efficiënt te beantwoorden aan alle behoeften van een docent of een professional, van de meest elementaire tot de meest veeleisende. Om uw interactieve touchscreen op de beste manier te kiezen, volstaat het om te bepalen waarvoor u het wil gebruiken. In welke omgeving zal het worden geplaatst ? Voor welke doeleinden ? Welke beeldkwaliteit ?

De grootte van het interactieve scherm is een belangrijk keuzecriterium om rekening mee te houden. Deze keuze moet gebaseerd zijn op twee criteria : de grootte van de ruimte waar het zal worden geplaatst en het maximaal aantal mensen dat op hetzelfde moment naar het scherm zal kijken. Om u het formaat te helpen kiezen dat het meest aangepast is aan uw gebruik, zie het schema.

Vergelijkingstabel van de interactieve schermen SpeechiTouch

Ziehier een vergelijkingstabel van de touchscreens SpeechiTouch om u te helpen kiezen :

  ST-65-UHD ST-75-HD ST-86-UHD
Afmetingen Interactief scherm 65" (165 cm) 75" (190 cm) 86" (218 cm)
Technologie interactief scherm infrarood
Tactiele hulpmiddelen Vingers, pen of vaste voorwerpen
Aantal gelijktijdige aanrakingen 20
Responstijd (max) 8 ms 8 ms 8 ms
Resolutie van het interactieve scherm 3840 x 2160
(UHD)
3840 x 2160
(UHD)
3840 x 2160
(UHD)
Pijs voor het onderwijs 1 429 € HT 2 299 € HT 3 049 € HT
Prijs voor een bedrijf 1 429 € HT 2 299 € HT 3 049 € HT
  Kopen Kopen Kopen
Optioneel
Mogelijkheid tot het inbouwen van een computer
in het touchscreen (OPS)
ja
showroom

Ontdek de interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u op afspraak om onze interactieve schermen die uitgestald staan in onze magnifieke showroom te ontdekken en te testen. U kunt er ook onze andere interactieve oplossingen ontdekken en uitproberen zoals de interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of online stemkastjes « Ik Steek De Hand Op ».

Ontdek de showroom