Startpagina De sterke punten van de interactieve schermen

De sterke punten van de interactieve schermen

Touchscreens, autonoom en intuïtief, voor alle omgevingen

Alle interactieve schermen SpeechiTouch en CleverTouch zijn zo gemakkelijk te gebruiken als gigantische touchscreens, even vlot en autonoom als de apparaten die zijn uitgerust met een Android-systeem, met nog veel meer mogelijkheden.


De twee reeksen zijn samengesteld uit 5 verschillende touchscreen formaten.

 • Het multi-touch 55" scherm is ontworpen om optimaal worden gebruikt in de kleine klaslokalen en vergaderzalen.

 • De touchscreens van 65", 70" en 75" passen perfect in zalen van 20 tot 30 mensen, toonzalen, winkelcenra.

 • En tot slot, het grootste touchscreen in ons assortiment, het gigantische touchscreen 84", is geoptimaliseerd voor gebruik in een school. In een klas met 35 leerlingen zal het interactieve scherm 84" leesbaar zijn voor alle studenten met een normaal zicht.
volledige gamma van interactieve schermen
gebruik van een touchscreen

Technische kenmerken en
voordelen van onze interactieve schermen :

 • Hoge tactiele nauwkeurigheid dankzij de infraroodtechnologie.
 • Android-kern voor meer soepelheid en een meer intuïtief gebruik.
 • Tactiele instrumenten : Vingers, pennen of vaste voorwerpen.
 • Tot 10 tactiele contactpunten om tegelijkertijd met meerderen te interageren.
 • Bijna onmiddellijke responstijd.
 • Touchscreen led voor een uitstekende helderheid en een veel lager energieverbruik dan een conventioneel LCD-scherm.
 • Anti-reflecterende behandeling om te functioneren in zalen met « geopende gordijnen ».
 • De interactieve ledpanelen waarmee die interactieve schermen werden uitgerust zijn afkomstig van grote Koreaanse merken (Samsung, LG). Deze tactiele schermen zijn ingedeeld in categorie A, wat betekent dat ze van betere kwaliteit zijn dan de schermen voor het „grote publiek“ (of afkomstig uit China).
 • De touchscreens zijn versterkt en gehard om duurzaamheid te garanderen in drukbezochte locaties.
 • Lange levensduur : een gemiddeld gebruik van 50 000 uur (afhankelijk van het model).
interactieve technologie van een interactief scherm

Geen schaduwzones meer in uw touchscreen

Infraroodtechnologie is het meest geschikt voor de grote touchscreens. De interactieve schermen die wij aanbieden beschikken over maximaal 10 gelijktijdige aanraakpunten (wat overeenkomt met een gebruik in een vergaderzaal of een klaslokaal).

Een unieke, gepatenteerde detectietechnologie vermijdt schaduwen. Het beste bewijs van deze eigenschap werd rechtstreeks op een van onze touchscreens geleverd. We zien dat de arm die over het scherm wordt gehouden, geen schaduwzone meer creëert en dat het mogelijk is om probleemloos een lijn te trekken over het hele scherm.

Het conventionele touchscreen is bedekt met een matrix van infraroodstralen. Wanneer een vinger of voorwerp in contact komt met het interactieve scherm, worden 2 stralen gebroken, dit komt overeen met de x- en y-coördinaten van de vinger. Met deze technologie creëert de vinger een « schaduwzone » en kan het multi-touch scherm niet langer andere contactpunten identificeren die in de « schaduwzone » zouden liggen, gecreëerd door de eerste vinger.

Onze nieuwe touchscreens worden doorkruist door een groot aantal infraroodstralen die zich in alle richtingen verspreiden. Elk punt van het interactieve scherm wordt bereikt door meerdere bundels uit verschillende richtingen. Dus er wordt door de eerste vinger geen « schaduwzone » meer gecreëerd, de tweede vinger wordt dus goed geïdentificeerd, waar deze zich ook bevindt op het scherm.

gebruik van livewire ebeam op een interactief scherm

Haal het meeste uit het interactieve scherm met de softwarepakketten SpeechiTouch en CleverTouch

Deze softwarepakketten zijn perfect aangepast voor touchscreens, en laten u toe de mogelijkheden van de interactieve touchscreens ten volle te benutten.

Het zwevende palet, waarmee u toegang krijgt tot een menu van eender welke bron, is uw gereedschapskist. Een schermopname maken, aantekeningen maken op het scherm scherm, een dia maken, terugkeren naar de startpagina... alles is zeer eenvoudig uit te voeren door met twee vingers op het touchscreen te drukken.

Bovendien is er de software Iolaos en CleverNote, eerder gericht op het onderwijs, waardoor de docenten omvangrijke presentaties kunnen geven, met diverse types van digitale middelen voor verschillende cursussen : Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde...

Een maximale zichtbaarheid van de beelden
Een maximale zichtbaarheid van de beelden van het interactieve scherm

De spectaculaire grootte van het touchscreen (maximaal 213 cm diagonaal) en zijn brede kijkhoek (178°) garanderen een maximale zichtbaarheid van de beelden. Het gigantische interactieve scherm is perfect voor gebruik in grote ruimtes.

Een geoptimaliseerde helderheid voor een langdurig gebruik
uitstekende helderheid van de interactieve schermen

De helderheid van onze touchscreens werd zorgvuldig bestudeerd om visuele vermoeidheid te verminderen. Zij zijn perfect geschikt voor langdurig gebruik.

Een robuuste bescherming

stevige touchscreens

Voorzien van een plaat in gehard glas met een dikte van 4 mm en omgeven door een metalen frame, kunnen de interactieve schermen worden geplaatst in een druk bezochte plaats, zonder het risico op beschadigingen. Ideaal voor publieke ruimtes : scholen, lobby‘s, musea, supermarkten, vergaderzalen...

Een levensduur van 30 jaar

Interactief scherm met een levensduur van 50 000u

Afkomstig Van grote merken hebben de ledpanelen van onze touchscreens een gemiddelde levensduur van 50.000 uur (of 30 jaar met een dagelijks gebruik van 8 uur/dag, 5 dagen/week).

showroom

Ontdek de interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u op afspraak om onze interactieve schermen die uitgestald staan in onze magnifieke showroom te ontdekken en te testen. U kunt er ook onze andere interactieve oplossingen ontdekken en uitproberen zoals de interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of online stemkastjes « Ik Steek De Hand Op ».

Ontdek de showroom