Het touchscreen SpeechiTouch 84’’

Een gigantisch Android touchscreen ideaal voor grote zalen

Hettouchscreen SpeechiTouch 84" is hetécran interactif grootste uit onze reeks. Robuust en eenvoudig te gebruiken, het is perfect voor een gebruik in een collectief milieu en op school.

Met een uitzonderlijke afmeting (213 cm diagonaal), zal dit gigantische scherm voor 100% zichtbaar zijn voor 35-40 personen in een zaal. Het interactieve scherm zal snel uitgroeien tot de ideale ondersteuning voor al uw vergaderingen, presentaties of cursussen.

De prijzen van het interactieve scherm SpeechiTouch 84" :
Onderwijs : € HT
Bedrijf : € HT
Kopen

de werking van een touchscreen
Resolutie UHD / 4K
van de interactieve schermen hd en uhd

Het touchscreen SpeechiTouch 84" is beschikbaar in Ultra High Definition (UHD of 4K). Bij de Ultra High Definition (3840x2160 pixels) is de kwaliteit 4x groter dan de kwaliteit HD (1920x1080 pixels).

Een robuust touchscreen
Een stevig touchscreen

Voorzien van een plaat in gehard glas met een dikte van 4 mm en omgeven door een stevig frame, werden onze touchscreens ontworpen om te worden gebruikt in alle soorten van omgevingen, of het nu in een weinig bezochte plaats zoals een vergaderzaal of in een druk bezochte plaats zoals een winkelgalerij is.

De applicatiemarkt SpeechiStore
Applicatiemarkt Android voor een interactief touchscreen

Om de digitale hulpmiddelen aangepast aan uw activiteit, altijd beschikbaar te hebben op uw interactief scherm, kunt u de vele door ons geselecteerde applicaties downloaden, met dank aan het ecosysteem van applicaties voor het touchscreen SpeechiStore.

Het gebruik van een iPad met een touchscreen

Technische kenmerken en voordelen van de
touchscreens SpeechiTouch 84’’

  • Een touchscreen multi-touch met maximaal 10 gelijktijdige contactpunten voor een echte collaboratieve ruimte
  • Geïntegreerd Android-systeem, intuïtief en snel zoals op een gigantisch en verbonden tactiel tablet.
  • De beste interactiviteit : een uitzonderlijk niveau van precisie en een vrijwel onmiddellijke responstijd.
  • Ledtechnologie voor een energieverbruik verminderd met 52% in vergelijking met het gebruik van een klassiek LCD-scherm.
  • Een helderheid geschikt voor een langdurig gebruik van verschillende uren.
  • Een anti-reflecterende behandeling maakt het gebruik mogelijk van een interactief scherm met « geopende gordijnen » zonder problemen van reflectie.
  • Een tactiel scherm, omgeven door een stevig metalen frame en beschermd door een plaat in gehard glas van 4 mm, geschikt voor vaak bezochte plaatsen zoals vergaderzalen.
  • Een levensduur van 50.000 uur (dat wil zeggen een gebruik van 30 jaar aan 8u / per dag).
  • Garantie 2 jaar, verlengbaar tot 5 jaar.
showroom

Ontdek de interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u op afspraak om onze interactieve schermen die uitgestald staan in onze magnifieke showroom te ontdekken en te testen. U kunt er ook onze andere interactieve oplossingen ontdekken en uitproberen zoals de interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of online stemkastjes « Ik Steek De Hand Op ».

Ontdek de showroom